Våre guider

Alle våre guider har stor kunnskap om regionens natur, dyre- og fugleliv. I tillegg er samtlige av våre guider erfarne naturfotografer. Vi vill gjøre alt vi kan for at ditt besøk til Smøla skal bli vellykket.

Espen Lie Dahl

Espen Lie Dahl

Guide
Tlf: +47 952 10 076


Espen er ørnespesialist og naturfotograf. Espen har doktorgrad i biologi fra NTNU i Trondheim der han gjorde populasjonsstudier av havørna på Smøla. Espen har vært en svært aktiv ornitolog helt siden sin oppvekst på Smøla, og han kjenner derfor fuglelivet på Smøla bedre enn noen andre. Han er også en entusiastisk og dyktig fotograf med premiering i flere fotokonkurranser. Espen har reist mye for å se på fugl og fotografere , men returnere alltid til sin favorittplass, Smøla, hvor han bor sammen med sin familie. Espen er en av grunnleggerne av Smøla Naturopplevelser sammen med sin bror, Audun.

Audun Lie Dahl

Audun Lie Dahl

Guide
Tlf: +47 416 02 236


Audun er grunnlegger av Smøla Naturopplevelser sammen med sin bror, Espen. Audun er født og oppvokst på Smøla og kjenner øya og naturen på Smøla bedre enn de aller fleste. Som en lidenskapelig naturfotograf er Audun den perfekte guiden på våre fototurer. I tillegg til å drive selskapet på Smøla er Audun også guide på fototurer i Arktis og Antarktis. Audun er premiert i flere større fotokonkurranser, både nasjonalt og internasjonalt.

Lars Magne Roksvåg

Lars Magne Roksvåg

Guide
Tlf: +47 412 05 320


Lars Magne har nettopp flytta tilbake til Smøla etter å ha bodd borte i en del år. Han har vært en ivrig fotograf i over 20 år. I tillegg til å være en dyktig fotograf er Lars Magne en svært dyktig fluefisker med meritter som norgesmester og deltagelse i seks verdensmesterskap. Vi er stolte av å ha med han som en del av guideteamet til Smøla Naturopplevelser